Black Friday 2023 la POKA – Ghid de cumparaturi

0
813
Ghid cumparaturi Black Friday la POKA 2023

Așa cum te-am obișnuit de câțiva ani încoace, în luna Noiembrie îți pregătim unele dintre cele mai mari reduceri ale anului, în cadrul unui adevărat maraton de cumpărături. Da, vorbim despre deja-celebrul Black Friday, un fenomen la nivel global, așteptat cu sufletul la gură de milioane de oameni!

Pentru că vrem să ne ridicam la așteptările tale, anul acesta nu am stat deloc pe gânduri și am tăiat serios prețurile. Exact, de Black Friday 2023 la POKA ai mii de produse și mii de reduceri. Și pentru că vrem ca tu să profiți la maxim de ofertă, ți-am pregătit un mic ghid de cumpărături, cu pașii pe care trebuie să îi urmezi.

Black Friday 2023 la POKA – Ghid de cumpărături

1. Pregătește lista cu produsele tale favorite din oferta POKA

Ceva ne spune că ai câteva produse pe care le urmărești de ceva timp și aștepți momentul ideal pentru a le achiziționa. Cu siguranță Black Friday este acela!

Aruncă o ultimă privire peste lista ta de Favorite, accesându-ți contul de pe POKA.ro și o să fii cu un pas înaintea tuturor, având posibilitatea de a le muta instant în coșul de cumpărături și comanda, în cazul în care discounturile pregătite ți se vor părea irezistibile!

2. Adaugă-ți toate datele personale în Contul POKA

Știm că vrei ca tot procesul de comandă să decurgă cât mai repede și mai fluid, motiv pentru care este esențial să te asiguri că ai completat toate datele în contul tău POKA.

Pentru a fi pregătit de Black Friday 2023 la POKA, aruncă o privire peste contul tău și asigură-te că informații precum numele și prenumele tău, numele firmei, CUI, adresa firmei, cât și numărul de telefon și adresa de email pe care te putem contacta sunt cele corecte!

Încă nu ți-ai creat cont POKA? Nu-i nimic, o poți face în câteva minute, AICI.

3. Abonează-te la newsletterul POKA, pentru a primi ofertele zilei printre primii

În ultimele luni am continuat să îmbunătățim newsletterul nostru, în așa fel încât statutul de abonat să îți ofere și mai multe avantaje! Unul dintre acestea este faptul că de Black Friday vei primi în avans câteva dintre cele mai bune oferte de pe POKA.ro!

…și lista de surprize pe care le-am pregătit abonaților nu se oprește aici!

Nu sună rău, așa-i?

Poți să te abonezi la newsletterul POKA în mai puțin de un minut! Formularul de înscriere te așteaptă AICI.

4. Urmărește-ne pe social media

Dacă vrei să ramai constant la curent cu surprizele pe care ți le-am pregătit pe parcursul Black Friday, trebuie neapărat să ne urmărești pe social media!

Plănuim să rămânem activi pe toate rețelele care contează, așa că tot ce trebuie să faci este să o alegi pe cea pe care o preferi. Mai jos găsești linkurile către acestea!

…și asta este tot! Nimic complicat, credem, având în vedere toate avantajele pe care le poți avea urmărind cei 4 pași descriși de mai sus, așa-i?

Black Friday 2023 la POKA se apropie mai repede decât ai crede, așa că te așteptam pe POKA.ro pentru a profita de oferte speciale pentru toate gamele de produse din portofoliul nostru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here