Tot ce trebuie sa stii despre Divizia pentru Medici, de la BT

0
304
Prezentare Divizia pentru Medici

Deschiderea unui cabinet stomatologic presupune, în marea majoritate a cazurilor, un efort financiar semnificativ. Dar asta nu înseamnă că dacă visezi să o faci și tu trebuie să te lași descurajat de acest impediment!

Prin intermediul programului Divizia pentru Medici, Banca Transilvania își propune să susțină antreprenoriatul în domeniul medical, oferind atât produse, cât și servicii dedicate medicilor.

Dacă și tu ești interesat de această ‘resursă’, ești în locul potrivit. Mai jos ti-am pregătit un rezumat al programului, cu toate informațiile esențiale, pentru a decide dacă i se potrivește cabinetului sau laboratorului tău.

Pentru ce pot lua un credit?

Prin intermediul programului Divizia pentru Medici, Banca Transilvania îți poate oferi finanțare pentru diverse nevoi. Concret, poți accesa următoarele tipuri de credite:

  • Credit imobiliar
  • Credit auto
  • Credit „Totul pentru Medici”
  • Credit de nevoi nenominalizate
  • Credit pentru investiții medicale
  • Credit pentru echipamente
  • Credit „Panglica”
  • Credit pentru achiziție praxis
  • Credit „Digital”

Poți afla mai multe detalii despre fiecare tip de credit accesând pagina dedicată medicilor stomatologi, din platforma Divizia pentru Medici.

Cum pot știi ce sumă pot împrumuta?

Indiferent dacă ești persoană fizică sau juridică, Banca Transilvania îți pune la dispoziție un simulator de credite, care îți va prezenta, cu titlu informativ, suma pe care o poți accesa, în funcție de ‘direcția’ în care vrei să investești.

Îl poți accesa cu un singur click, AICI.

Cum aplic pentru un credit prin Divizia pentru Medici?

Banca Transilvania are în ‘arsenal’ o întreagă echipă de consultanți specializați în programul Divizia pentru Medici!

Poți accesa pagină dedicata, unde alegi orașul în care locuiești sau cel mai apropiat de locația ta actuală și poți vedea contactele pe care le poți folosi pentru a lua legătura cu un consultant, care îți va oferi toate informațiile despre modul în care poți aplica pentru un credit.

Alternativ, poți folosi și adresa de email contact@diviziapentrumedici.ro, pentru a solicita oricare alte informații despre program.

Cum pot cumpăra echipamente, odată accesat creditul?

După aprobarea creditului accesat prin Divizia pentru Medici, suntem aici să te ajutăm cu tot ce ai nevoie pentru dotarea cabinetului sau echipamentului tău!

POKA îți pune la dispoziție o gamă largă de echipamente, de la producători de renume, care pot fi finanțate prin programul oferit de Banca Transilvania. Și desigur, echipa noastră îți poate oferi mai multe detalii despre modul de achiziție a acestora.

Îți stăm oricând la dispoziție, telefonic, la 0256 246 114, sau prin email, la comenzi@poka-dent.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here