Gama de implanturi Ticare – gapZero + trasabilitate dovedită

0
522
Cover gama implanturi Ticare

Alegerea unei game de implanturi poate fi considerată una dintre cele mai importante decizii pe care un medic stomatolog trebuie să le ia, având în vedere multitudinea de oferte de pe piață, cât și caracteristicile specifice fiecăreia.

Cu toate acestea, nu este nici pe departe o misiune imposibil de dus la capăt, mai ales dacă ești pus față în față cu avantaje concrete, atât pentru tine, ca medic, cât și pentru pacient. Iar când vine vorba despre gama de implanturi Ticare, acestea sunt mai mult decât evidente!

În rândurile de mai jos trecem în revistă cele mai importante caracteristici ale implanturilor produse de Mozo Grau, de altfel disponibile în portofoliul POKA.

Ce este Ticare?

Ticare provine din fuziunea cuvintelor „tissue” și „care”, cuvinte care stau la baza filosofiei companiei de conservare a țesuturilor. Cât despre logo-ul gamei de implanturi Ticare, forma de inimă și culorile au fost speciale alese pentru a simboliza rețeaua formată din țesuturi și, în același timp, simbioza dintre tehnologie și uman, integrand cei 4 piloni pe care se bazează filosofia mai sus amintită.

Gama de implanturi Ticare a fost dezvoltată cu maximă rigoare, bazându-se pe rezultate ale cercetărilor efectuate pe parcursul a mai mult de 20 de ani și cu un proces tehnologic inovator, scopul final fiind, întotdeauna, conservarea optimă a țesuturilor.

gapZero, pentru zero infiltrații bacteriene

Conform unor studii efectuate de Germann și Broggini, s-a demonstrat că interfața sau microspațiul de la joncțiunea protetică dintre implant și bont are un efect dăunător asupra structurii osoase marginale. Gama de implanturi Ticare și-a propus să vină cu o soluție pentru această problemă!

Concret, intre implant și bontul protetic Ticare s-a obținut o etanșare perfectă, astfel rezultând ceea ce numim „Gap Zero”, eliminând posibilitatea colonizării microbiene și reducând remodelarea osoasă la minimum, datorită corectitudinii ajustărilor.

Ticare gapZero

Din punct de vedere tehnic, implanturile Ticare vin cu o conexiune conică de 11 grade, pentru o distribuție uniformă a forțelor asupra osului, cât și o sigilare perfectă. În plus, componentele sunt produse cu o toleranță de maximum 7 microni, pentru o adaptare perfectă, atât la 20N, cât și la 30N.

Toate aceste inovații se traduc prin zero infiltrații bacteriene, astfel reducându-se riscul de periimplantită, în timp ce nivelul osului este menținut!

„Nu exista semne de inflitrare a a soluției de AgNO3NH4OH în spațiul dintre șurub, bont și implant, deci zero infiltrații la interfață șurub/bont și bont/implant,” este concluzia unei analize efectuate de Minnesota Dental Research Center for Biomaterials and Biomechanics, din cadul Universității Minnesota.

Implant Card, pentru trasabilitate fara precedent

Fiecare implant dentar Ticare este identificat cu un Código Explorer, un cod numeric unic pe baza căruia se pot afla toate informațiile despre implant, inclusiv persoanele implicate în fabrircarea și verificarea acestuia.

Trasabilitate Ticare

Código Explorer asigură o trasabilitate de 100% pentru gama de implanturi Ticare, ceea ce rezultă în încredere totală atât pentru medic, cât și pentru pacient.

După aplicarea fiecărui implant Ticare, pacienții vor primii Código Explorer pe un Implant Card Mozo Grau, astfel putând să descarce certificatul de calitate care include toată informația de pe acesta de pe platforma specială.

Toate aceste caracteristici fac din gama de implanturi Ticare, de la Mozo Grau, o opțiune de luat în considerare pentru orice stomatolog care oferă și servicii de implantologie în cabinetul său!

  • În portofoliul POKA găsești peste 100 de produse din gama de implanturi Ticare, inclusiv pachete speciale, toate la prețuri de neratat. Poți consulta oferta noastră AICI.
  • Faci regulat cumpărături pe POKA.ro? Acum te răsplătim pentru fidelitate, prin intermediul programului POKA Plus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here