Garrison Composi-Tight 3D Fusion – Review sistem de matrici

0
800
Garrison Composi-Tight 3D Fusion Review

Există multe echipamente și accesorii necesare unui stomatolog pentru a-și desfășura activitatea în condiții ideale iar pe această listă putem încadra, cu siguranță, și sistemul de matrici secționale!

Deși opțiunile pot fi variate, noi vom recomanda întotdeauna Composi-Tight 3D Fusion, de la brandul american Garrison Dental. De ce? Aflăm împreună, în rândurile care urmează!

Sistemul de matrici secționale Composi-Tight 3D Fusion a fost conceput cu un singur scop, și anume de a oferi soluții chiar și pentru cele mai dificile restaurări de clasa a doua. Indiferent de complexitatea cazului pe care îl ai în față, cei de la Garrison s-au gândit la toate și îți oferă ‘instrumentele’ necesare pentru rezultate de excepție!

Mai jos poți vedea o scurtă prezentare animată a sistemului:

Care sunt principalele avantaje ale sistemului?

Rezistență! – Tehnologia eZ-Place, folosită pentru dezvoltarea matricilor, combină oțelul inoxidabil, special prelucrat, cu un proces complex de concepere, toate acestea oferind proprietăți de manipulare optime.

Anatomie ideală! – Cu ajutorul vârfurilor din silicon Soft-Face, inelele din kitul Composi-Tight 3D Fusion ‘îmbrățișază’ matricile, permițându-ți astfel să creezi restaurări perfect conturate!

Tehnică de lucru simplificată! – Sistemul de matrici secționale Garrison Composi-Tight 3D Fusion prezintă un întreg set de caracteristici care îți vor ușura modul de lucru, precum Tru-Stack, pentru o mai bună plasare a inelului, cât și extensiile Ultra-Grip, care fac utilizarea sistemului mult mai intuitivă.

Sigur, pe lângă aceste avantaje principale, trebuie menționat și că matricile rezistă mult mai bine la deformare, fiind capabile să își păstreze forma pre-conturată, astfel asigurând bine-cunoscuta anatomie, menționată mai sus, cât și contacte interproximale specifice sistemului Composi-Tight 3D-fusion.

De ce sa faci trecerea la Garrison Composi-Tight 3D Fusion?

Ok, am discutat despre avantajele sistemului de matrici Composi-Tight 3D Fusion, de la Garrison. Cu toate acestea, ceva ne spune că una dintre întrebările pe care ți le-ai pus când le-ai parcurs ar suna cam așa…

„Merită să renunț la matricile pe care le folosesc acum și să trec la Garrison?”

Ca să te ajutăm să găsești răspunsul, îți prezentăm, mai jos, lista tuturor elementelor din kitul Composi-Tight 3D Fusion, cu caracteristicile specifice fiecăruia!

  • Inel scurt FX400 și inel înalt FX500, cu design îmbunătățit și extensii Ultra-Grip, pentru 20% mai multă ‘forță’ de separare
  • Inel verde FX600 de tip wide-prep inclus în kit, capabil să simplifice multe cazuri de restaurări
  • 70 x benzi matrice asortate, cu design Full Curve și Grab-Tabs, pentru o plasare mai ușoare pe marginea ocluzală
  • 80 x icuri cu exterior moale Soft-Face, capabile să se adapteze oricărei iregularități interproximale
  • Clește pentru inele, compatibil cu orice inel, de la orice brand, și cu suficientă ‘putere’ de deschidere, indiferent de mărime.

…și, evident, nu trebuie să ignorăm nici multiplele motive pentru care chiar tu vei spune că să adaugi în ‘arsenalul’ tău sistemul de matrici sectionale Composi-Tight 3D Fusion, de la Garrison, a fost o idee bună! Dar despre ele ne poți povesti cu altă ocazie.

Îl găsești în oferta POKA, la un preț de neratat! Mai multe detalii te așteaptă AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here