Programul de fidelizare POKA Plus – Tot ce trebuie să știi

0
499
Programul de fidelizare POKA Plus

Suntem prezenți pe piața din România de peste 30 de ani și întotdeauna ne-am ghidat după un principiu: clientul trebuie să fie mereu pe primul loc. Din acest motiv, am încercat constant să le oferim celor care au încredere în noi servicii de cea mai înaltă calitate, pe lângă produse de la unele dintre cele mai reputate branduri din domeniu!

Cu același principiu în minte am conceput programul de fidelizare POKA Plus, un mod prin care vrem să le mulțumim celor care sunt alături de noi, oferindu-le un set complet de beneficii și bonusuri.

Hai să descoperim împreună care sunt acestea!

Programul de fidelizare POKA Plus are două componente principale: punctele de fidelitate și nivelurile de client, ambele cu un rol foarte important în misiunea noastră de a oferi un plus de valoare clienților noștri.

În continuare, aflăm mai multe despre fiecare din cele două componente.

Punctele din programul de fidelizare POKA Plus

Pasi client program POKA Plus

Fiecare produs din oferta POKA beneficiază de puncte de fidelitate, care vor fi adăugate în contul tău în mod automat, după achitarea comenzii.

În ceea ce privește valoarea punctelor, am vrut să facem lucrurile cât mai simple!

De exemplu:

  • Pentru un produs din categoria consumabile în valoare de 100 de lei vei primi în cont 100 de puncte. Aceste 100 de puncte valorează un leu. O comandă de consumabile în valoare de 500 de lei îți va aduce 500 de puncte de fidelitate, respectiv 5 lei în cont, în timp ce o comandă de 1000 de lei îți va aduce 1000 de puncte de fidelitate, respectiv 10 lei în contul de client.
  • Pentru un produs din categoria echipamente în valoare de 500 de lei vei primi în cont 250 de puncte. Aceste 250 de puncte valorează un 2.5 lei. O comandă de echipamente în valoare de 1500 de lei îți va aduce 750 de puncte de fidelitate, respectiv 7,5 lei în cont, în timp ce o comandă de 5000 de lei îți va aduce 2500 de puncte de fidelitate, respectiv 25 lei în contul de client.

Numărul total de puncte poate fi vizualizat oricând, în contul tău de client, în timp ce punctele alocate fiecărui produs în parte sunt marcate în pagină fiecărui produs.

Așa cum menționam mai devreme, punctele de fidelitate POKA pot fi folosite pentru a achita – o parte sau integral – din comenzile tale plasate online, cu excepția comenzilor care conțin doar produse din categoria Anestezice.

Imediat ce ai acumulat în contul tău minim 100 de puncte – echivalentul a 1 RON – le poți folosi pentru o comandă.

Nivelurile de client din POKA Plus

Există patru niveluri de client POKA Plus – Bronze, Silver, Gold și Platinum – fiecare cu beneficiile lui. Desigur, cu cât nivelul este mai avansat, cu atât crește și numărul beneficiilor.

Mai jos găseșți un tabel cu o scurtă prezentare pentru fiecare dintre acestea:

Tabel avantaje conturi client POKA Plus

Foarte important de precizat este că discounturile suplimentare NU SE ACORDĂ pentru produsele aflate în promoții speciale, precum BIG DEALS, Brand Days, POKA Days sau Black Friday, cu excepția clienților Platinum, care beneficiază de discounturi suplimentare pentru produsele aflate în promoții.

Odată promovat la un anumit nivel, statusul unui cont nu este permanent, acesta putând fi retrogradat la un nivel inferior. Mai exact, la fiecare sfârșit de lună, fiecare cont de client va fi evaluat automat, făcându-se media aritmetică a ultimelor 3 luni calendaristice, în materie de achiziții făcute pe POKA.ro.

  • De exemplu, dacă media artitmetica a achizițiilor făcute de pe un cont Silver în ultimele 3 luni este mai mică de 1200 de lei, acest cont va fi retrogradat automat la nivelul Bronze. Dacă media depășește 3000 de lei, contul va fi promovat automat la nivelul Gold.
  • Statusul fiecărui cont, cât și istoricul achizițiilor, pot fi consultate oricând în contul de client.

…și cu acest ultim aspect, încheiem prezentarea generală a programului nostru de fidelitate.

Deci, cum ți se pare tot ce ți-am pregătit? Vrei să te alături și tu POKA Plus?

Detaliile complete despre program pot fi consultate oricând AICI. Iar dacă ești deja clientul nostru, deja ai primit informații suplimentare și prin email.

Banner ad POKA Plus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here