Tot ce trebuie să știi despre Tombola POKA – 30 de ani

0
722
Tombola POKA - 30 de ani

Dacă ne urmăreșți pe social media, fie că este vorba de Facebook sau Instagram, cu siguranță ai aflat deja despre tombola POKA – 30 de ani. Pe de altă parte, dacă nu ai aflat, avem o veste bună: ești exact în locul potrivit!

Astăzi ți-am pregătit o scurtă prezentare a acestui adevărat eveniment, început în 2021, anul în care am aniversat 30 de ani de activitate pe piața din România. Și crede-ne, nu trebuie să îl ratezi, având în vedere premiile pe care le-am pus la bătaie!

Așadar, haide să aflăm împreună cele mai importante detalii despre tombolă…

Care sunt premiile pentru Tombola POKA – 30 de ani?

Evident, trebuia să începem cu cel mai interesant detaliu legat de acest eveniment, și anume premiile pe care le-am pus în joc, în valoare de peste 40.000 de euro!

În primul rând, îți prezentăm cele 4 mari premii, două dedicate medicilor stomaologi și două dedicate tehnicienilor dentari:

Premii CABINETE STOMATOLOGICE

Premii cabinete stomatologice - Tombola POKA - 30 de ani

  • Scanner intraoral EVO I.O. Scan

Poți vedea specificațiile complete ale produsului AICI.

Poți vedea specificațiile complete ale produsului AICI.

 

Premii LABORATOARE DENTARE

Premii laboratoare dentare - Tombola POKA - 30 de ani

  • Sistem CAD/CAM EVO 3D Scan Plus

Poți vedea specificațiile complete ale produsului AICI.

  • Mașină de frezat digitală EVO Milling Machine 5

Poți vedea specificațiile complete ale produsului AICI.

…și asta nu este tot, pentru că, în fiecare lună, până la marea extragere, oferim câte un voucher de cumpărături în valoare de 500 RON, pe care îl poți folosi pentru cumpărături pe POKA.ro!

Cum pot participa la Tombola POKA – 30 de ani?

Am vrut să facem totul cât mai simplu, încă de la bun început, pentru a da șansa unui număr cât mai mare de clienți POKA să participe la tombolă!

Mai exact, un client care plasează și achita o comandă în valoare de minim 800 RON (TVA inclus), acumulează o șansă pentru câștigarea unuia dintre premiile puse în joc.

Șansa acumulată este reprezentată în sistemul nostru de seria și numărul facturii emise pentru comanda respectivă, achitată integral până la data extragerii premiilor. Și, bineînțeles, mai multe comenzi în valoare de minim 800 RON (TVA inclus) înseamnă mai multe șanse la unul dintre marile premii sau un voucher lunar de cumpărături!

Ca o paranteză, trebuie precizat că în cazul stornarii sau anulării unei facturi pe baza căreia un participant primește o șansă, aceasta va fi ulterior invalidată.

Cât durează Tombolă POKA – 30 de ani?

Pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare dintre clienții noștri să aibă o șansă la unul dintre marile premii, am optat pentru o perioadă mai lungă de desfășurare a tombolei. Mai exact, campania, începută în octombrie 2021, se va desfășura până în luna iulie a acestui an, inclusiv.

…deci, dacă încă nu te-ai înscris la Tombola POKA – 30 de ani până acum, prin plasarea și achitarea unei comenzi în valoare de minim 800 RON (TVA inclus), mai ai timp suficient pentru a o face!

Cum aflu dacă am câștigat?

Unul dintre principiile pe care ne bazăm în activitatea noastră este transparența. Și, evident, am vrut să îl aplicăm și în organizarea acestui eveniment special!

În cazul în care ești câștigătorul unuia dintre voucherele lunare pentru cumpărături, vei fi anunțat pe email, cât și de către consilierul de vânzări POKA cu care colaborezi. Cât despre marile premii, câștigătorii acestora vor fi anunțați pe paginile noastre de Facebook și Instagram, prin intermediul unui video cu momentul extragerii.

Deci, ce spui? Îți încerci și tu norocul la Tombola POKA – 30 de ani?

P.S.: Pentru orice altă întrebare ai avea despre eveniment, ne poți contacta oricând, pe Facebook sau Instagram, sau poți consulta regulamentul oficial al tombolei!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here