De ce merită să ai un cont client POKA

0
353
Login cont client POKA

Începând cu luna August 2022, le-am pregătit o mică surpriză tuturor celor care au un cont client POKA, indiferent dacă fac sau nu parte din programul nostru de fidelizare, POKA Plus.

Pentru că vrem ca experiența ta pe site-ul nostru să fie perfectă din orice punct de vedere, am adăugat o serie de noi funcționalități. Mai exact, vorbim despre un upgrade complet al contului de client, care, odată completat cu toate datele tale personale și informațiile adiacente, va face tot procesul de cumpărare de echipamente sau consumabile mult mai ușor.

Hai să aflăm mai multe despre aceste noi îmbunătățiri pe care le vei găsi dacă accesezi secțiunea cont client POKA, ce spui?

Dashboard

Dashboard cont client POKA

Dacă vrei o viziune de ansamblu a statusului contului tău, acum o ai la dispoziție, de îndată ce îți accesezi contul de client POKA!

Ți-am pregătit un panou de control care îți oferă acces rapid la secțiuni de interes precum punctele tale de fidelizare, nivelul contului tău, activitatea pe site, adresele de livrare și facturare, precum și secțiune de produse favorite.

Ca o mică paranteză: imaginile folosite pentru a exemplifica noile funcționalități din contul de client, sunt obținute dintr-un cont standard, fără istoric de comenzi.

Istoric comenzi

Istoric comenzi cont client POKA

Ne-am gândit că ți-ar fi mult mai ușor, din multe puncte de vedere, dacă ai avea toate detaliile despre comenzile făcute pe POKA.ro într-un singur loc. Așa că nu am stat pe gânduri și am creat o nouă secțiune în contul tău de client, unde poți vedea tot ce ai cumpărat vreodată din magazinul nostru online.

Program fidelizare POKA Plus

POKA Plus cont client POKA

Odată cu upgrade-ul pe care l-am pregătit în ultimele luni pentru contul de client POKA, am introdus și programul de fidelizare POKA Plus, prin intermediul căruia poți obține și mai mult de pe urma calității tale de client.

Accesând secțiunea dedicată programului poți vedea informații precum statusul contului tău, valoarea facturilor tale, economiile făcute ca membru POKA Plus, lista completă a beneficiilor tale, cât și o secțiune dedicată câtorva dintre cele mai des întâlnite întrebări despre programul nostru de fidelizare.

Punctele mele

Puncte cont client POKA

O parte esențială a programului POKA Plus sunt punctele de fidelitate, motiv pentru care am vrut să le dedicăm o secțiune specială în contul de client POKA.

Cu un singur click poți accesa informații precum modul de acumulare al punctelor, istoricul punctelor acumulate de tine, un scurt ghid de folosire al acestora, precum și o secțiune cu întrebări și răspunsuri despre punctele de fidelitate primite la fiecare comandă efectuată pe POKA.ro.

Facturi

Facturi cont client POKA

De multe ori, ne place să ținem toate lucrurile de același fel într-un singur loc, pentru o mai bună organizare. Precum facturile, de exemplu. Și ceva ne spune că și tu împărtășești sentimentul…

Plecând de la această premisă, am vrut să îți oferim un plus de lejeritate, așa că am creat această secțiune în contul de client POKA pentru că tu să poți accesa oricând facturile primite pentru comenzile plasate pe site-ul nostru. Fie că ai nevoie de ele pentru garanții sau contabilitate, acum le poți descărca prin intermediul câtorva click-uri.

Așa-i că nu sună deloc rău până acum?

Ei bine, acestea sunt doar o parte dintre funcționalitățile la care ai acces prin intermediul unui cont client POKA, pe care suntem siguri că o să le folosești constant. Asta dacă nu ai început deja să o faci!

Poți vedea tot ce înseamnă noul cont de client POKA accesându-l AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here